Zwangerschaps fotografie

Elegant en klassiek in tijdloze kunstwerken

Je bent zwanger, gefeliciteerd!

Wil je je zwangerschap vastleggen met elegante foto’s? Mijn zwangerschapsfotografie kenmerkt zich door stijlvolle en tijdloze foto’s. Ik ontvang je graag in mijn studio.

Lara Bommartini en Marieke Elsinga zwanger

Marieke Elsinga zwangerschapsfoto

Fotograaf LaraBommartini en Marieke Elsinga

Artistiek naakt zwangerschapsfotoshoot

Zwangerschapsfotografie met zwarte outfits

Zwangerschapsfotoshoot licht

Tijdens de zwangerschapsshoot begeleid ik je persoonlijk en we fotograferen in verschillende poses en stijlen

Ik fotografeer altijd in 3 stijlen: intrigerende zwart-wit foto’s (black), romantische lichte & zachte beelden (smooth) en donkere & krachtige foto’s (deep). We stemmen samen de stijl af die bij jou past of ik fotografeer je in alle stijlen. Ik maak tijdens de zwangerschapsshoot foto’s in verschillende poses en ik adviseer en begeleid jou persoonlijk met de styling en jouw houding. We kunnen de foto’s van jou alleen, samen met je partner en/of samen met kinderen maken. Reserveer je zwangerschap fotoshoot zo vroeg mogelijk. Een zwangerschapsshoot kun je nu alvast boeken voor in de periode dat je tussen de 28 en 35 weken zwanger bent.

LaraBommartini-Charlotte-webkl-7803

Deep; De foto’s in deze stijl zijn elegant en krachtig. Ze geven een bijzondere sfeer door veel schaduwen en of contrast met een donkere achtergrond.

Lara Bommartini zwangerschapsfoto Michelle Agerbeek

Smooth; De foto’s in deze stijl zijn modieus en zacht. Ze geven een bijzondere sfeer door veel zachte tinten en een lichte achtergrond.

Zwangerschapsshoot zwartwit

Black; Zwart/wit fotografie is mogelijk in een donkere of lichte foto. Door kleur weg te laten worden beelden artistieker en komt het karakter meer naar voren.

“Nooit gedacht dat ik een zwangerschapsfotoshoot zou gaan doen maar toen ik de foto’s van Lara tegen kwam, was ik verkocht! Zo wil ik ook wel gefotografeerd worden dacht ik. Ik voelde me erg op mijn gemak in de studio en toen ik de foto’s binnen kreeg was ik zo blij dat ik het heb gedaan! De foto’s zijn puur, krachtig en om mijn buik op deze manier terug te zien was super bijzonder”

Nathalie – Amsterdam

Bekijk alle recensies

Welke zwangerschapsshoots kun je boeken?

Je hebt de keuze uit 2 verschillende pakketten. Tijdens beide zwangerschapsfotoshoots geef ik je kledingadvies en kun je vrij gebruik maken van de outfits, sjaals en doeken in mijn studio. Na de fotoshoot ontvang je binnen 4 dagen een speciale link naar een online galerij waar je alle foto’s kunt bekijken en waar je foto’s kunt uitkiezen. Vanaf het moment dat ik jouw selectie ontvangen heb, duurt het ongeveer 2-3 weken tot jij de bewerkte foto’s ontvangt.
Mijn planning zit snel vol dus reserveer je fotoshoot op tijd! Een zwangerschaps fotoshoot kun je alleen reserveren in de weken 28 t/m 35 van je zwangerschap. Wanneer er geen plekje meer beschikbaar is, kan ik je op mijn wachtlijst zetten.

Zwangerschapsshoot Speciaal

 • 1-3 personen.
 • 4 verschillende settings.
 • Kledingadvies en begeleiding tijdens de fotoshoot.
 • Vrij gebruik van mooie outfits en sjaals in de studio.
 • 10 digitale beelden in hoge resolutie naar keuze, professioneel bewerkt in kleur en zwart/wit.
 • Digitaal fotoalbum (pdf).
 • Optioneel: visagie €80,- (alleen op zaterdag en in overleg met professionele visagiste).

Prijs € 450,-

Zwangerschapsshoot Exclusief

 • 1-3 personen.
 • 5 verschillende settings.
 • Kledingadvies en begeleiding tijdens de fotoshoot.
 • Vrij gebruik van mooie outfits en sjaals in de studio.
 • 15 digitale beelden in hoge resolutie naar keuze, professioneel bewerkt in kleur en zwart/wit.
 • Digitaal fotoalbum (pdf).
 • Optioneel: visagie €80,- (alleen op zaterdag en in overleg met professionele visagiste).

Prijs € 600,-

Heb je vragen of wil je een zwangerschaps fotoshoot boeken?

Heb je nog vragen over mijn zwangerschapsfotografie? Neem gerust contact met mij op! Je ontvangt binnen 2 werkdagen een antwoord. Wil je een zwangerschapsfotoshoot plannen? Klik dan op onderstaande link.

Fotoshoot boeken
Secured By miniOrange