Een goede zakelijke profielfoto wint vertrouwen

Portretfoto’s passend binnen uw huisstijl

Uw portretfoto op uw social media profiel, website of visitekaartje is de eerste indruk die een opdrachtgever of relatie krijgt. Deze profielfoto moet vertrouwen uitstralen en naadloos aansluiten bij uw identiteit. Ik maak zakelijke portretfoto’s die u de gewenste eerste indruk geven én onderscheidend zijn.

Ik maak veel zakelijke portretten voor bedrijven en instellingen, profielfoto’s voor websites en social media en ook redactionele portretfoto’s.

Ervaren in zakelijke portretten

Al meer dan 10 jaar verzorg ik professionele zakelijke portretfotografie. Met veel ervaring en professionaliteit help ik u tijdens de fotoshoot: ik stel u op uw gemak en ik adviseer u tijdens het maken van de foto’s.

Zakelijke portretfotografie is altijd specifiek en op maat. Ik luister graag naar uw wensen en maak een offerte op maat.

Mail mij

“‘Wat heb je toch een mooie foto’s op je website’, zei ik laatst tegen een zakelijk contact. ‘Die zijn van Lara’, antwoordde ze. En dat had ik natuurlijk kunnen weten. Ik laat vrijwel al mijn zakelijke foto’s door Lara maken. Het kan nooit te gek. Zo heb ik tijdens één shoot in een bad met snoephartjes gezeten. Tijdens een andere shoot hebben we de Mariln Monroe lookalike gedaan (dat stond namelijk nog op mijn bucketlist). Maar daarnaast maakt Lara ook zakelijke foto’s voor bijvoorbeeld mijn columns en visitekaartjes. Het is altijd onderscheidend, elk idee is bespreekbaar en uiteindelijk ga je naar huis met foto’s van de beste versie van jezelf.”

Petra Noordhuis, Tekst en de rest

Everon_jackson_Hooi
Zakelijke portretfoto van een vrouw
Zakelijk portret in stijl

Zakelijke portretfoto’s zoals u deze wenst, maar altijd bijzonder en onderscheidend

Een zakelijke fotoshoot kan in mijn professionele fotostudio óf op een gewenste locatie. Ik beschik over vaste verlichting in mijn studio en mobiele belichting voor locatiefotografie.

De door u geselecteerde portretfoto’s worden altijd professioneel bewerkt. Snel en efficient, zonder concessies in kwaliteit.

Portretfoto’s voor corporate website of een profielfoto voor uw LinkedIn profiel. U mag de portretfoto’s voor meerdere doeleinden gebruiken.

Eventueel inclusief art-direction of visagie. Ik zorg ervoor dat het resultaat altijd naar tevredenheid is.

De lengte van een zakelijke fotoshoot hangt af van de wensen. Een fotoshoot is mogelijk in mijn studio of op een gewenste locatie. De kosten voor een fotosessie bepalen we vooraf en deze kosten zijn inclusief beeldbewerking. Neem voor meer informatie, vragen en een offerte op maat telefonisch of per e-mail contact met mij op.

De juiste eerste indruk op uw LinkedIn profiel, corporate website of visitekaartje?
Neem contact op
Zakelijk portret collega's

Zakelijk portret van 2 collega’s

Zakelijk portret 2 personen

Zakelijk portret 2 personen

Zakelijk portret van een vrouw

Een vriendelijk zakelijk portret van een vrouw

Stijlvol zakelijke portretfoto van een oudere vrouw

Stijlvol zakelijke portretfoto van een oudere vrouw

Portret zzper

Portretfoto voor een zzp-er

Zakelijk stoer portret van een man

Stoere zakelijke portretfoto van een man

Zakelijke portretfoto van een vrouw

Zakelijke portretfoto van een vrouw

Zakelijk portret vrouw

Zakelijk portret vrouw

Zakelijk licht portret man

Zakelijk licht portret man

Zakelijk donker portret man

Zakelijk donker portret man

Donker portret vrouw zakelijk

Donker portret vrouw zakelijk

Fotoshoot portret man

Fotoshoot portret man

Zakelijk portret klassiek en donker

Zakelijk portret klassiek en donker

Zakelijk portret man

Zakelijk portret man

Zakelijke fotoshoot vrouw

Zakelijke fotoshoot vrouw

Enkele opdrachtgevers van YourStyle Fotografie

Wilt u een afspraak maken voor een zakelijk portret of heeft u vragen? Neem dan contact met mij op.

Mail mij

Redactionele portretten en reclamefotografie

U geeft een interview of uw bedrijf plaatst een redactioneel artikel in een magazine of periodieke uitgave. Een zakelijk portret is vaak de blikvanger in deze uitgave. Het eerste contact met de lezer is van belang om deze lezer naar uw verhaal te trekken. Ik overleg graag met u om een onderscheidende portretfoto van u of uw collega’s te maken.

Het samen uitdenken van een concept, in 1 foto een volledige beeldtaal neerzetten of uitgesproken fotografie die de aandacht trekt. Ook voor portretfotografie voor reclamedoeleinden schakelt u mij in. Naast de fotografie kan ik ook de beeldmanipulatie verzorgen.

Neem vrijblijvend contact op
Secured By miniOrange