Ciao! Ik ben Lara Bommartini.

Mijn naam dank ik aan mijn Nederlandse moeder en Italiaanse vader.

Sinds 2008 ben ik portretfotograaf en gespecialiseerd in zwangerschapsfotografie.
Het moment dat ik mijn camera vastpak, voel ik mij direct in mijn element. Waarmee ik niet alleen mooie foto’s wil maken, maar ook het zelfvertrouwen van aanstaande moeders een boost wil geven. Ik wil ze zo graag letterlijk een mooi ‘beeld’ van zichzelf meegeven.

Mijn stijl? Denk aan een mix van artistiek en tijdloos, met een streven naar foto’s die even krachtig als elegant zijn.
De afwisseling van portret en zwangerschapsfotografie maken mijn dagen leuk.
Ik vind het fantastisch als mensen terugkomen in de studio met hun kleintje! Ik kan dan in dezelfde stijl fotograferen als hun zwangerschapsshoot zodat de foto’s mooi bij elkaar passen. Ik maak dan natuurlijk ook veel portretjes van de baby.

Maar wie ben ik buiten de studio? Een vrouw met een tasjes tik; 60 and counting.., een moeder van twee, gelukkig getrouwd met Pim en woonachtig op een idyllische woonboerderij waar binnenkort mijn nieuwe droomstudio werkelijkheid wordt. En ja, ik ben die persoon die nieuwe ideeën krijgt net voordat ik ga slapen, die niet zonder muziek en kauwgom kan fotograferen, en die je absoluut wakker mag maken voor pizza of taart – al sport ik dat er dan wel weer af. Ik word gelukkig als ik mijn dochtertje hoor zingen, van samen met man buitengewone gerechten koken en van (vintage) design. Ik voel me thuis in Nederland maar kan niet zonder de Italiaanse zon.

Dit ben ik: gepassioneerd, authentiek, en altijd op zoek naar het vastleggen van het perfecte plaatje. Of ik nu achter de camera sta of geniet van een Aperol Spritz tijdens een dansavondje, ik leef mijn leven volledig en met passie.

Dus, laten we samen die momenten vastleggen die echt tellen. Want aan het eind van de dag gaat het om de herinneringen die we creëren, en als we daarbij kunnen lachen, is mijn missie geslaagd.

Tijdens een fotoshoot sta jij centraal

De fotoshoot zal een leuke belevenis en misschien ook een nieuwe ervaring voor je zijn. Ik stel je graag op je gemak en laat je ‘thuis’ voelen in mijn comfortabele studio. Uiteindelijk zie je dat ook terug in je foto’s, een rustige, ontspannen blik en precies zoals jij bent. En of je uiteindelijk nou de foto’s gaat gebruiken voor social media of misschien wel levensgroot aan de muur gaat hangen, ik wil dat je tevreden naar huis gaat en dat we beide trots zijn op het resultaat.

Heb je een vraag over een fotoshoot? Of wil je een fotoshoot bij mij boeken?

Neem gerust contact met mij op. Je ontvangt binnen 2 werkdagen een antwoord.

Neem contact met mij op

“Wat een prachtige momenten… Het vermogen van Lara zich volledig te kunnen verbinden met haar modellen maakt dat ze altijd samen met hun in het het juiste moment is. Haar foto’s komen tot leven, alsof de mensen op de foto bij je in de ruimte zijn….. levensecht, ongedwongen, geschiedenis wordt heden. Wij zijn dankbaar dat je deze prachtige tijd in ons leven zo mooi hebt stilgelegd, het is nu meer dan een herinnering. Dank daarvoor en wat ben je een fijn mens!”

Duco Kanij – Leiderdorp

Bekijk alle recensies

Mijn werkwijze: persoonlijk en spontaan

Mijn werkwijze kenmerkt zich door mijn persoonlijke en spontane begeleiding tijdens de fotoshoots. Ik werk met professionele apparatuur van Canon en Profoto: een duidelijke keuze om van jou de mooiste foto’s te maken. Tijdens een fotoshoot speel ik met licht, standpunten en scherpte. De foto’s die je uiteindelijk ontvangt zijn kenmerkend voor de wijze waarop ik jou vastleg: tijdloos en elegant. Door de dagelijkse afwisseling van mensen, de combinatie van mens en techniek én de creativiteit geniet ik elke dag van mijn werk. En dat merk je als je in mijn studio bent!

Voor de fotoshoot

Iedere fotoshoot is uniek en specifiek op maat voor jou. Voor de fotoshoot gaan we eerst rustig zitten om door te nemen wat we precies gaan doen. Ik wil graag weten wat jouw ideeën, wensen en verwachtingen zijn. Maar je hoort ook mijn ideeën over belichting, poses, kleding en stijl.

Tijdens de fotoshoot

Tijdens de fotoshoot geef ik tips en ik help je met een ontspannen en spontane houding. Je hebt volledige privacy in mijn studio.
Ik heb veel verschillende outfits in mijn studio die je vrij mag gebruiken. Ook mag je zelf kleding en accessoires meenemen. Ik help je graag bij het uitzoeken van de geschikte outfit voor de fotoshoot.

Na de fotoshoot

Na de fotoshoot kun je binnen 4 werkdagen alle gemaakte foto’s bekijken in een persoonlijke galerij. Nadat jij je keuze hebt gemaakt, ontvang je de uitgekozen foto’s binnen 2-3 weken mooi bewerkt in hoge kwaliteit en digitaal. Professionele fotobewerking is inclusief: ik bewerk een foto gedetailleerd met de focus op een natuurlijk uitziend resultaat. Je ontvangt de foto’s altijd in kleur en in zwart/wit.

Visagie tijdens jouw fotoshoot

Misschien wil je gewoon zoals je bent op de foto. Maar het kan ook heel leuk zijn om eens uit je comfortzone te stappen en je andere kant(en) te laten zien. Met make-up kunnen we een wereld van verschil maken. Wil je lekker in de make-over of gewoon basic? Jij mag het zeggen. De kosten voor visagie tijdens mijn fotoshoot zijn € 80,-. Het inplannen van visagie is altijd in overleg en op basis van de beschikbaarheid van de visagistes.

Ontmoet de visagistes

Amber Kroese, professioneel visagiste bij Lara Bommartini Photography

Amber Kroese

Carien

Carien Waaijer

Marinella-Baks

Marinella Baks

LaraBommartini-Anastasia-6393-zw2

Anastasia Bikus

Mijn fotostudio

Mijn fotostudio in Enschede

Ik ontvang je graag in mijn fotostudio in Enschede, gevestigd in een oude drukkerij in de moderne wijk Roombeek in Enschede. Mijn professionele fotostudio is goed bereikbaar en je kunt er (kosteloos) voor de deur parkeren. Ook biedt mijn fotostudio de privacy die nodig is tijdens de zwangerschapsfotoshoot, zakelijke profielfoto, een foto voor je dating-app of een fotoshoot van je kinderen.

Een selectie uit mijn fotoshoots

Lara Bommartini en Marieke Elsinga zwanger

beste-zwangerschap-fotograaf-nederland

spontane-zwangerschapsfotografie

zwanger-shoot-bloot

mooie-zwangerschapsfotografie

royce-de-vries

jurk-open-buik-zwanger

zwanger-model-krullen

Heb je een vraag over een fotoshoot? Of wil je een fotoshoot bij mij boeken?

Neem gerust contact met mij op. Je ontvangt binnen 2 werkdagen een antwoord.

Neem contact met mij op
Secured By miniOrange