Lara Bommartini Photography

Al meer dan 12 jaar werk ik als zelfstandig professioneel portret- en zwangerschapsfotograaf. Ik heb mij volledige gespecialiseerd in portretfotografie en zwangerschapsfotografie. Tijdens een fotoshoot speel ik met licht, standpunten en scherpte. De foto’s die je uiteindelijk ontvangt zijn kenmerkend voor de wijze waarop ik jou vastleg: tijdloos en elegant.

Fotografie is een vakgebied dat volop in beweging is en ik beweeg daarin mee. Door de dagelijkse afwisseling van mensen, de combinatie van mens en techniek én de creativiteit geniet ik elke dag van mijn werk. En dat merk je als je in mijn studio bent.

Tijdens een fotoshoot sta jij centraal

De fotoshoot zal ten eerste een leuke belevenis en nieuwe ervaring voor je zijn. Misschien bewaar je uiteindelijk je foto’s op een iPad, gebruik je de foto’s voor je social media en/of dating-profiel of je wilt je foto’s levensgroot aan de muur in je woonkamer. Ik wil dat je tevreden naar huis gaat en dat we beide trots zijn op het resultaat.

Mijn professionele fotostudio aan de Voortsweg in Enschede (Overijssel) is goed bereikbaar. Je kunt er voor de deur parkeren. Ook biedt mijn fotostudio de nodige privacy tijdens de zwangerschapsfotoshoot, zakelijke profielfoto of een fotoshoot van je kinderen.

Mijn fotostudio

Mijn fotostudio

Mijn stijl fotografie

Portret- en zwangerschapsfotografie in 3 stijlen

Hou je van intrigerend Black (zwart-wit)? Stoer en krachtig Deep? Of juist het zachte in Smooth? Jezelf terugzien in deze stijlen is mogelijk. Een zwangerschapsshoot, een spontane of persoonlijke foto voor hem of haar of een zakelijke portretfoto. Mijn professionele werkwijze maakt unieke portretfoto’s en elegante zwangerschapsfotografie bereikbaar voor jou!

Persoonlijke en spontane begeleiding

Iedere fotoshoot is uniek en specifiek op maat voor jou. Voor de fotoshoot gaan we eerst rustig zitten om door te nemen wat we precies gaan doen. Ik wil graag weten wat jouw ideeën, wensen en verwachtingen zijn. Maar je hoort ook mijn ideeën over belichting, poses, kleding en stijl.

Tijdens de fotoshoot geef ik tips en ik help je met een ontspannen en spontane houding. We hebben veel privacy in mijn studio. Neem vooral verschillende kleding en accessoires mee en ik help je bij het uitzoeken van de geschikte outfit voor de fotoshoot, zodat jouw wensen werkelijkheid worden.

Na de fotoshoot maak ik een selectie van de mooiste foto’s. Deze geselecteerde foto’s ontvang je in hoge resolutie. Professionele fotobewerking is inclusief: ik bewerk een foto gedetailleerd met de focus op een natuurlijk uitziend resultaat.

Recente fotoshoots

Een selectie uit mijn fotoshoots. Laat je inspireren.

Foto zwangerschap zwart-wit en stoer

Zwangerschap zwart-wit stoer

Zwangerschaps fotoshoot met doek sjaal

Zwangerschapsshoot met doek sjaal

Baby fotografie 6 maand

Baby fotografie 6 maand

Zwangerschaps fotoshoot topless

Zwangerschapsfotoshoot topless

Zwangerschapsshoot speciaal

Zwangerschapsshoot speciaal

Zwangerschapsfotografie licht

Zwangerschapsfotografie speciaal

Foto zwanger krachtig en donker

Zwanger krachtig donker

Zwangerschapsfoto met zwart doek

Zwangerschapsfoto met zwart doek

Zwangerschap fotografie in spijkerbroek

Zwangerschap fotografie in spijkerbroek

Zwangerschapsfotoshoot naakt

Zwangerschapsfotoshoot naakt

Zwangerschapsshoot zwart-wit

Zwangerschapsshoot zwart-wit

Zakelijk portret vrouw

Zakelijk portret vrouw

Zwangerschapsshoot met doek

Zwangerschapsshoot met doek

Zwangerschapsshoot zwart_wit

Zwangerschapsshoot zwart_wit

Zwangerschapsfotografie met man

Zwangerschapsfotografie met man

Neem gerust contact op!

Wil je graag een afspraak maken of heb je nog vragen over een unieke portretfoto of een bijzondere zwangerschapsfotoshoot? Neem gerust contact met mij op!

Neem contact met me op