Lara Bommartini Photography

Al meer dan 12 jaar werk ik als zelfstandig professioneel portret- en zwangerschapsfotograaf. Tijdens een fotoshoot speel ik met licht, standpunten en scherpte. Maar het belangrijkste: tijdens de fotoshoot zorg ik ervoor dat jij centraal staat. De foto’s die je uiteindelijk ontvangt zijn kenmerkend voor de wijze waarop ik jou vastleg: tijdloos en elegant.

Fotografie is een vakgebied dat volop in beweging is en ik beweeg daarin mee. Door de dagelijkse afwisseling van mensen, de combinatie van mens en techniek én de creativiteit geniet ik elke dag van mijn werk. En dat merk je als je in mijn studio bent.

Tijdens een fotoshoot sta jij centraal

De fotoshoot zal ten eerste een leuke belevenis en nieuwe ervaring voor je zijn. Misschien bewaar je uiteindelijk je foto’s op een iPad, gebruik je de foto’s voor je social media en/of dating-profiel of je wilt je foto’s levensgroot aan de muur in je woonkamer. Ik wil dat je tevreden naar huis gaat en dat we beide trots zijn op het resultaat.

Mijn professionele fotostudio aan de Voortsweg in Enschede (Overijssel) is goed bereikbaar. Je kunt er voor de deur parkeren. Ook biedt mijn fotostudio de nodige privacy tijdens de zwangerschapsfotoshoot, zakelijke profielfoto of een fotoshoot van je kinderen.

Lara Bommartini Photography

Mijn fotostudio

Mijn fotostudio

Professioneel en gedreven

Persoonlijke en spontane begeleiding

Iedere fotoshoot is uniek en specifiek op maat voor jou. Voor de fotoshoot gaan we eerst rustig zitten om door te nemen wat we precies gaan doen. Ik wil graag weten wat jouw ideeën, wensen en verwachtingen zijn. Maar je hoort ook mijn ideeën over belichting, poses, kleding en stijl.

Tijdens de fotoshoot geef ik tips en ik help je met een ontspannen en spontane houding. We hebben veel privacy in mijn studio. Neem vooral verschillende kleding en accessoires mee en ik help je bij het uitzoeken van de geschikte outfit voor de fotoshoot, zodat jouw wensen werkelijkheid worden.

Na de fotoshoot maak ik een selectie van de mooiste foto’s. Deze geselecteerde foto’s ontvang je in hoge resolutie. Professionele fotobewerking is inclusief: ik bewerk een foto gedetailleerd met de focus op een natuurlijk uitziend resultaat.

Recente fotoshoots

Een selectie uit mijn fotoshoots. Laat je inspireren.

Zwangerschapsfotoshoot naakt zwart-wit

Zwangerschapsfotoshoot elegant naakt zwart-wit

zwangerschap fotoshoot in jurk

Zwangerschapsfoto van een mooie vrouw in een jurk

Stoere portretfoto van een man

Een stoere fotoshoot van een man

Zwart-wit portret man

Zwart-wit portret man

Zwangerschapsshoot zonder kleding

Zwangerschapsshoot zonder kleding

Zwart-wit fotoshoot man

Zwart-wit portretfoto man

Zwangerschapsfotografie met doek

Zwangerschapsfotografie met doek

Portretfoto van een man

Portret_man

Zwangerschaps fotoshoot met partner

Stoere en donkere zwangerschapsshoot met partner

Portretfoto man zwart-wit

Zwart-wit portretfoto van een man

Zwangerschapsfotoshoot zwart-wit

Zwangerschapsshoot zwart-wit

Zakelijk portret collega's

Zakelijk portret van 2 collega’s

Zakelijk portret 2 personen

Zakelijk portret 2 personen

Zwangerschap fotoshoot met doek met doek

Zwanger fotoshoot met transparant doek

Zakelijk portret van een vrouw

Een vriendelijk zakelijk portret van een vrouw

Neem gerust contact op!

Wil je graag een afspraak maken of heb je nog vragen over een unieke portretfoto of een bijzondere zwangerschapsfotoshoot? Neem gerust contact met mij op!

Neem contact met me op