Mommy & me fotoshoot

Wat is een Mommy and Me fotoshoot?

Een Mommy and Me fotoshoot is een fotoshoot waar de aandacht naar zowel moeder als kind gaat. De fotoshoot is een hele mooie opvolging van je zwangerschapsfotoshoot, eventueel geheel in dezelfde stijl. Deze fotoshoot kun je combineren met je gezin, ik maak ook foto’s met papa, broertjes of zusjes erbij. Voor deze speciale ‘Mommy and Me’ fotoshoot kun je met je kleintje en je gezin bij mij terecht!

Waarom deze ‘Mommy and Me’ fotoshoot?

Ik krijg vaak de vraag naar mooie foto’s van en samen met baby’s en graag maak ik er dan ook iets heel speciaals van! Ik heb er bewust voor gekozen om geen pasgeboren baby’s (Newborns) te fotograferen omdat ik weet dat het best een behoorlijke klus is om net na je bevalling op reis te gaan met je kleintje. Het is moeilijk te plannen en bovendien zit je nog lekker in die ‘bubbel’ met je gezin. Ook zal je baby nog veel slapen en dan is het prettiger om iemand bij je thuis te laten komen voor een Newborn fotoshoot. Een newborn fotoshoot boek je dan ook al in de prille 1e tot 3e week na je bevalling. Houd er rekening mee dat je baby op bijna alle foto’s zal slapen en de oogjes dus veelal dicht zal hebben.

Wanneer boek je een ‘Mommy and Me’ fotoshoot?

De mommy & me fotoshoot boek je wanneer je kleintje ongeveer 6 maanden oud zal zijn. Je baby is dan meer wakker en krijgt zijn/haar eerste schattige lachjes, is lekker chubby en kun je rechtop tegen je aan vasthouden. Ook kan je baby dan rechtop gefotografeerd worden. Na 6 maanden ben je vaak zelf weer redelijk in shape;-) en dat voelt voor jou ook prettiger op een foto.

Ik maak foto’s van jullie samen en van je baby apart. Uiteraard kunnen we ook foto’s maken met papa en of broertjes en zusjes erbij. Alles is te combineren tijdens de Mommy & me / Gezin / familie fotoshoot.

Wanneer je bij mij bent geweest voor een zwangerschapsshoot dan is het ook erg leuk om in dezelfde stijl gefotografeerd te worden. Je kunt dan je foto’s uit beide series mooi passend bij elkaar ophangen!
En uiteraard ontvang je een mooie korting op de mommy&me / gezinsshoot wanneer je binnen 12 maanden na je zwangerschapsshoot bij mij terug komt;-)

Wat trek je aan tijdens deze ‘Mommy and Me’ fotoshoot?

Less is more;-) Ik houd niet van te veel ‘poespas’ op de foto. Dat maakt het onrustig op beeld. Houd het simpel, puur en zonder overbodige versieringen zoals bijvoorbeeld ballonnen en slingers;-)

Draag een mooie effen jurk en laat je kleintje een simpel broekje of helemaal niets dragen. Wat ik persoonlijk prachtig vind is ‘bloot tegen bloot’. Bijvoorbeeld in jeans zonder bovenkleding en je baby dicht tegen je aan, dan maak je het namelijk nog natuurlijker en met een jeans ook stoerder. In mijn client closet heb ik ook een mooie selectie aan outfits die je mag gebruiken tijdens een mommy and me of gezin / familie fotoshoot. Denk aan een grote selectie zijden doeken in allerlei kleuren waarmee jullie mooi in gewikkeld kunnen worden of aan bijzondere kimono’s met bijpassende rokjes voor je baby meisje voor een schattig ‘mini me’ effect!

Jezelf voorbereiden voor een Mommy and Me.

Kan ik me voorbereiden voor een Mommy and Me fotoshoot?

Het voelt misschien stom, maar oefenen voor de spiegel is echt best slim. Probeer poses uit en kijk wat wel en niet werkt: soms ziet het er in je hoofd anders uit. Uiteraard begeleid ik jou tijdens de fotoshoot, maar je voelt je sneller op je gemak als je je een beetje hebt voorbereid.

Hoe bereid ik mezelf voor, kort voor de Mommy and Me fotoshoot?

Even langs de kapper gaan is natuurlijk ook altijd een goed idee. Geef wat extra aandacht aan je haar en je make- up. Ook kun je evt. 1 van mijn visagistes boeken op zaterdagen of voor je Mommy and me fotoshoot laten opmaken thuis.

Kan ik overnachten in de buurt van Enschede?

Ja, maak er vooral een paar leuke dagen van! Of boek 1 nacht om uitgerust op de fotoshoot aan te komen.

Ik ontvang mensen uit heel Nederland, België en Duitsland. Enschede (en Twente) is een mooie en rustige regio waar je heerlijk tot rust komt in de nabije natuur. Je kunt kiezen voor een hotel in de stad Enschede (Van der Valk Enschede / City Hotel / U Parkhotel), of een luxe hotel in de natuur (De Bloemenbeek / De Wilmersberg).

Ook kun je overnachten in een leuke bed and breakfast. Enkele B&B tips: Erve Grootenhuys, Op Oorbeck. Ook in typisch Twentse dorpen zoals Ootmarsum, De Lutte of Vasse vind je leuke plekken om te overnachten in een prachtige omgeving.

Kan ik voorbeelden zien van een Mommy and Me fotoshoot?

In mijn portfolio staan veel foto’s van Mommy and Me fotoshoots. Iedere fotoshoot is uniek, maar laat je inspireren door mijn foto’s die op mijn website staan.

Wat kost een Mommy and Me fotoshoot?

Bekijk hier de tarieven en welk pakket er bij je past.

Heb je vragen of wil je een Mommy and Me fotoshoot boeken?

Wil je graag een afspraak maken of heb je nog vragen over een Mommy & Me fotoshoot? Neem dan contact met mij op!

Neem gerust contact op
Secured By miniOrange