Fotoshoot voor de man

Ik wil jou graag helpen om de juiste indruk achter te laten en de uitstraling te geven die bij jou past.

Je zelfvertrouwen krijgt een enorme boost met foto’s waar je goed op staat.

Heb jij een sprekende foto op je website, social media of een datingsite? Een profielfoto die de juiste indruk achterlaat? Die eerste indruk maak je maar 1 keer.

fotoshoot-man

portret-man-gitaar

fotoshoot-man

fotoshoot-tiener-jongen

fotoshoot man donkere achtergrond

fotoshoot-man

portret-man

portret-man-zwart-wit

portret-man-zwart-wit

Portret man in zwart t-shirt

Tijdens de fotoshoot begeleid ik jou persoonlijk en we fotograferen in verschillende poses en stijlen

Ik fotografeer altijd in 3 stijlen: intrigerende zwart-wit foto’s (black), romantische lichte & zachte beelden (smooth) en donkere & krachtige foto’s (deep). We stemmen samen de stijl af die bij jou past of ik fotografeer in alle stijlen. Ik maak tijdens de fotoshoot de foto’s in verschillende poses. Ik wil jou graag helpen om de juiste indruk achter te laten en de uitstraling te geven die bij jou past.

Everon_jackson_Hooi

Deep; De foto’s in deze stijl zijn elegant en krachtig. Ze geven een bijzondere sfeer door veel schaduwen en of contrast met een donkere achtergrond.

Zakelijk licht portret man

Smooth; De foto’s in deze stijl zijn modieus en zacht. Ze geven een bijzondere sfeer door veel zachte tinten en een lichte achtergrond.

Portret zwart-wit Sander Janson

Black; Zwart/wit fotografie is mogelijk in een donkere of lichte foto. Door kleur weg te laten worden beelden artistieker en komt het karakter meer naar voren.

“Het vermogen van Lara zich volledig te kunnen verbinden met haar modellen maakt dat ze altijd samen met hun in het het juiste moment is. Haar foto’s komen tot leven, alsof de mensen op de foto bij je in de ruimte zijn… levensecht, ongedwongen, geschiedenis wordt heden.”

Duco Kanij – Leiderdorp

Bekijk alle recensies
Fotoshoot man Fotoshoot man Kinderfotografie: van momenten blijven genieten

4.9 van 5 - 114 recensiesSuper blij! - door op11 februari 2017
5 van 5 sterren

“Het vermogen van Lara zich volledig te kunnen verbinden met haar modellen maakt dat ze altijd samen met hun in het het juiste moment is. Haar foto's komen tot leven, alsof de mensen op de foto bij je in de ruimte zijn... levensecht, ongedwongen, geschiedenis wordt heden.”

Welke fotoshoot kun je boeken?

De fotoshoot is speciaal voor mannen. Tijdens de fotoshoot maak ik ongeveer 150 foto’s in meerdere houdingen, vanuit verschillende standpunten.

Na de fotoshoot ontvang je binnen 4 dagen een speciale link naar een online galerij waar je alle foto’s kunt bekijken en waar je foto’s kunt uitkiezen. Vanaf het moment dat ik jouw selectie ontvangen heb, duurt het ongeveer 2-3 weken tot jij de bewerkte foto’s ontvangt.

Portret Man Sander Janson

Fotoshoot voor de man

  • 2 verschillende settings/outfits.
  • Kledingadvies en begeleiding tijdens de fotoshoot.
  • 5 digitale beelden in hoge resolutie naar keuze, professioneel bewerkt in kleur en zwart/wit.
  • Digitaal fotoalbum (pdf).

Prijs € 350,-

Heb je vragen of wil je een fotoshoot boeken?

Wil je een afspraak maken voor een fotoshoot of heb je nog vragen over mijn fotoshoots? Neem gerust contact met mij op! Je ontvangt binnen 2 werkdagen een antwoord.

Neem contact met mij op
Secured By miniOrange