Kinderfotografie

Fascinerend om een serieuze blik van een kind te vangen.

Van momenten blijven genieten met een bijzondere foto van jouw zoon of dochter.

Kinderen zijn puur. Als ze lachen, dan lachen ze ook écht. Het is prachtig om zo’n lachend gezichtje te fotograferen, maar de serieuze blikken zijn minstens zo intrigerend. Het is heel fascinerend om een serieuze blik te vangen, omdat die iets zegt over de persoonlijkheid van het kind. Zo vertelt elk beeld en elke gezichtsuitdrukking een eigen verhaal.

Baby fotoshoot met deken

Baby-fotoshoot

kinderfotograaf

Kidsshoot-peuter-meisje

tweeling-fotoshoot

kinderportret-jongen

Tijdens de fotoshoot begeleid ik jouw zoon of dochter persoonlijk en we fotograferen in verschillende poses en stijlen

Ik fotografeer altijd in 3 stijlen: intrigerende zwart-wit foto’s (black), romantische lichte & zachte beelden (smooth) en donkere & krachtige foto’s (deep). We stemmen samen de stijl af die bij jouw zoon of dochter past of ik fotografeer in alle stijlen. Ik maak tijdens de Kidsshoot de foto’s in verschillende poses. Ik fotografeer de kinderen spelenderwijs. De rust en ontspanning, maar ook de spontaniteit die ontstaat, zie je terug in de foto’s.

Prachtige Audrina: kinderfotografie

Deep; De foto’s in deze stijl zijn elegant en krachtig. Ze geven een bijzondere sfeer door veel schaduwen en of contrast met een donkere achtergrond.

Fotoshoot van een baby

Smooth; De foto’s in deze stijl zijn modieus en zacht. Ze geven een bijzondere sfeer door veel zachte tinten en een lichte achtergrond.

Donkere fotoshoot van een meisje

Black; Zwart/wit fotografie is mogelijk in een donkere of lichte foto. Door kleur weg te laten worden beelden artistieker en komt het karakter meer naar voren.

“Het vermogen van Lara zich volledig te kunnen verbinden met haar modellen maakt dat ze altijd samen met hun in het het juiste moment is. Haar foto’s komen tot leven, alsof de mensen op de foto bij je in de ruimte zijn… levensecht, ongedwongen, geschiedenis wordt heden.”

Duco Kanij – Leiderdorp

Bekijk alle recensies
Fotoshoot kinderen Fotoshoot kinderen Kinderfotografie: van momenten blijven genieten

4.8 van 5 - 114 recensiesSuper blij! - door op11 februari 2017
5 van 5 sterren

“Het vermogen van Lara zich volledig te kunnen verbinden met haar modellen maakt dat ze altijd samen met hun in het het juiste moment is. Haar foto's komen tot leven, alsof de mensen op de foto bij je in de ruimte zijn... levensecht, ongedwongen, geschiedenis wordt heden.”

Welke fotoshoot kun je boeken?

De Kidsshoot is speciaal voor baby’s vanaf 6 maanden en kinderen tot 12 jaar. Tijdens een Kidsshoot maak ik ongeveer 100 tot 150 foto’s vanuit verschillende standpunten en in de 3 stijlen.

Na de fotoshoot ontvang je binnen 4 dagen een speciale link naar een online galerij waar je alle foto’s kunt bekijken en waar je foto’s kunt uitkiezen. Vanaf het moment dat ik jouw selectie ontvangen heb, duurt het ongeveer 2-3 weken tot jij de bewerkte foto’s ontvangt.

Kidsshoot

  • 1 kind of baby, vanaf 6 maanden (bij meerdere kinderen kun je kiezen voor de gezinsfotoshoot).
  • 2 verschillende settings/outfits.
  • Begeleiding tijdens de fotoshoot.
  • 5 digitale beelden in hoge resolutie naar keuze, professioneel bewerkt in kleur en zwart/wit.
  • Digitaal fotoalbum (pdf).

Prijs € 350,-

Heb je vragen of wil je een Kidsshoot boeken?

Wil je een afspraak maken voor een fotoshoot of heb je nog vragen over mijn kinderfotografie? Neem gerust contact met mij op! Je ontvangt binnen 2 werkdagen een antwoord.

Neem contact met mij op
Secured By miniOrange