Hoe gaan we te werk voor, tijdens en na een zwangerschapsshoot?

  Je bent zwanger en je wil jouw zwangerschap vastleggen op een elegante manier. Een fotoshoot boek je niet zo maar even, dit plan je ruim vooraf. En je wil vooraf natuurlijk weten wat je boekt en wat mijn werkwijze is. Ik leg mijn werkwijze graag kort uit.

  Voor de zwangerschapsshoot

  Reserveer je fotoshoot op tijd! De mooiste tijd voor de zwangerschapsfotografie is als je 30-35 weken zwanger bent. Wanneer je een meerling verwacht kun je beter bij 28-29 weken boeken. Maar als je er uit bent dat je jouw zwangerschap wilt vastleggen, boek dan op tijd. Meestal staat mijn planning al maanden vooruit volgepland.

  Je kunt een zwangerschapsfotoshoot plannen via mijn online boekingspagina op de site

  Na het inplannen van je zwangerschapsfotoshoot ontvang je per e-mail een bevestiging. Hierin staat beschreven waar je rekening mee kunt houden en wat je mee kan nemen aan kleding en accessoires.

  Tijdens de zwangerschapsshoot

  Na onze kennismaking met een kopje koffie of thee in mijn studio, nemen we eerst goed door wat we precies gaan doen en wat jouw wensen zijn. Welke kleding je aan wil, voor welke poses jij kiest en welke stijl bij jou past. Ik wil dat jij je op je gemak voelt.

  Tijdens de zwangerschapsshoot begeleid ik je zo goed mogelijk. Ik neem de tijd voor je, geef je tips en ik help je met een mooie en ontspannen houding.

  Neem gerust verschillende kledingstukken mee, ik help je graag met het uitzoeken van de geschikte outfit voor de fotoshoot. Ook ik heb een garderobe met verschillende doeken, sjaals en jurken die je kunt gebruiken.

  De fotoshoot duurt ongeveer 1 tot 2 uur, afhankelijk van welke fotoshoot je bij mij hebt geboekt. In mijn studio heb je voldoende privacy om je om te kleden en om de foto’s te krijgen die jij graag wilt.

  Wat doen we na de zwangerschapsshoot

  Na de fotoshoot ontvang je binnen 4 werkdagen een link naar een online galerij waar je foto’s kunt uitkiezen.

  De uitgekozen foto’s ontvang je vervolgens, binnen 3 weken, bewerkt in hoge kwaliteit (digitaal) en in kleur + zwart/wit. Tijdens de beeldbewerking kijk ik naar rimpeltjes, pukkeltjes, striae, cellulite of pigmentvlekjes. En als jij dat wil bewerk ik ook andere oneffenheden.

  Welke zwangerschapsshoots kun je bij me boeken?

  Je hebt de keuze uit 3 verschillende pakketten. Tijdens alle zwangerschapsfotoshoots geef ik je kledingadvies en kun je vrij gebruik maken van de outfits, sjaals en doeken in mijn studio. Je kunt de pakketten bekijken de Zwangerschapspagina

  Heb je vragen of wil je een zwangerschaps fotoshoot boeken?

  Wil je een afspraak maken voor een fotoshoot of heb je nog vragen over mijn zwangerschapsfotografie? Neem gerust contact met mij op! Je ontvangt binnen 2 werkdagen een antwoord.

  Secured By miniOrange