Gezinsfotografie & speciale ‘mommy and me’ fotoshoots

Bijzondere momenten vastleggen in een stijlvol beeld.

Pure en elegante gezinsfoto’s, ontspannen en sfeervol. Ik leg jullie mooie momenten vast in bijzondere foto’s.

Wil je een echt bijzondere foto van jouw gezin? Of graag een speciale ‘Mommy & Me’ fotoshoot boeken? Mijn fotografie kenmerkt zich door stijlvolle en tijdloze foto’s. Ik neem alle tijd voor de fotoshoot, omdat ik wil dat iedereen mooi en ontspannen op de foto staat. Ik fotografeer kinderen vanaf 6 maanden oud. Dus let hier even op wanneer je een datum wilt gaat boeken.

Moeder-dochter-fotografie

moeder-en-zoon

kinderfotograaf

tweeling-fotoshoot

gezinsfotograaf

moederschap-fotoshoot

Tijdens de fotoshoot begeleid ik jouw gezin persoonlijk en we fotograferen in verschillende poses en stijlen

Ik fotografeer altijd in 3 stijlen: intrigerende zwart-wit foto’s (black), romantische lichte & zachte beelden (smooth) en donkere & krachtige foto’s (deep). We stemmen samen de stijl af die bij jou en jouw gezin past of ik fotografeer jullie in alle stijlen. Ik maak tijdens de gezinsfotoshoot de foto’s in verschillende poses en ik adviseer en begeleid jullie persoonlijk. We zorgen voor pure en spontane gezinsfoto’s, niet geposeerd.

LARA-BOMMARTINI-netherlands-award

Deep; De foto’s in deze stijl zijn elegant en krachtig. Ze geven een bijzondere sfeer door veel schaduwen en of contrast met een donkere achtergrond.

Moeder en kind fotoshoot

Smooth; De foto’s in deze stijl zijn modieus en zacht. Ze geven een bijzondere sfeer door veel zachte tinten en een lichte achtergrond.

LaraBommartini_moeder-kind-fotoshoot

Black; Zwart/wit fotografie is mogelijk in een donkere of lichte foto. Door kleur weg te laten worden beelden artistieker en komt het karakter meer naar voren.

Welke gezinsfotoshoot kun je boeken?

Ik maak genoeg gezinfoto’s van jullie samen zodat er na de fotoshoot voldoende keuze is. Ook maak ik natuurlijk wat extra foto’s van de kinderen alleen. Let op: ik fotografeer kinderen vanaf 6 maanden oud, dus boek jullie fotoshoot vanaf die periode! Na de fotoshoot ontvang je binnen 4 dagen een speciale link naar een online galerij.

Moeder en baby foto

Gezinsfotoshoot of mommy & me fotoshoot

  • 2-5 personen.
  • Foto’s samen en kinderen apart (baby’s vanaf 6 maanden).
  • 3-4 verschillende settings.
  • Vrij gebruik van mooie outfits en doeken uit de client closet (alleen dames kleding).
  • Kledingadvies en begeleiding tijdens de fotoshoot.
  • 10 digitale beelden in hoge resolutie naar keuze, professioneel bewerkt in kleur en zwart/wit.
  • Digitaal fotoalbum (pdf).
  • Optioneel: visagie €80,- (altijd in overleg met professionele visagiste).

Prijs € 475,-

“Het vermogen van Lara zich volledig te kunnen verbinden met haar modellen maakt dat ze altijd samen met hun in het het juiste moment is. Haar foto’s komen tot leven, alsof de mensen op de foto bij je in de ruimte zijn… levensecht, ongedwongen, geschiedenis wordt heden.”

Duco Kanij – Leiderdorp

Bekijk alle recensies
Fotoshoot gezin Fotoshoot gezin Gezinsfotografie: speciale momenten vastleggen in mooie beelden.

4.8 van 5 - 114 recensiesop11 februari 2017
5 van 5 sterren

“Het vermogen van Lara zich volledig te kunnen verbinden met haar modellen maakt dat ze altijd samen met hun in het het juiste moment is. Haar foto's komen tot leven, alsof de mensen op de foto bij je in de ruimte zijn... levensecht, ongedwongen, geschiedenis wordt heden.”

Heb je vragen of wil je een gezins fotoshoot boeken?

Wil je een afspraak maken voor een fotoshoot of heb je nog vragen over mijn gezinsfotografie? Neem gerust contact met mij op! Je ontvangt binnen 2 werkdagen een antwoord.

Neem contact met mij op
Secured By miniOrange