Heb je een vraag over een fotoshoot?

Stel me gerust een vraag. Mijn fotografie is persoonlijk en intiem, dus ik begrijp dat je vragen hebt. Doe dit dan via onderstaande contactmogelijkheden, ik probeer binnen 2 dagen te reageren.

Mijn planning en online boeken

Een fotoshoot boek je online via onderstaande link. Mijn planning is meestal een paar maanden vooruit volgeboekt. AIs er geen plek in mijn online agenda in een periode dat jij graag een fotoshoot wil boeken? Er kan altijd een fotoshoot uitvallen, waardoor er een plekje beschikbaar komt. Ik werk met een wachtlijst die ik in zijn geheel een bericht stuur bij uitval. Wil je op mijn wachtlijst, stuur mij dan een bericht via het contactformulier.

Wil je een fotoshoot boeken?

Klik dan op onderstaande link

Fotoshoot boeken

Contact via het formulier

  Of stuur mij een directe e-mail

  Liever een directe e-mail sturen? Stuur dan een e-mail naar info@larabommartini.nl.

  Mijn fotostudio

  Overige gegevens

  KvK08190960
  BTWNL001947799B13
  Bank: NL61RABO0108759237

  Secured By miniOrange