Heb je een vraag?

Heb je vragen over een fotoshoot? Je kunt het beste contact met mij opnemen via onderstaand formulier of mij een directe e-mail sturen. Over het algemeen heb je binnen 2 werkdagen een reactie van mij per e-mail.

Wil je een fotoshoot boeken?

Neem dan zo snel mogelijk contact met mij op. We stemmen dan samen de dag en tijdstip van jouw fotoshoot af.

Mijn planning is meestal al een paar maanden vooruit volgeboekt. Ben je toch wat aan de late kant? Er kan altijd een fotoshoot zijn uitgevallen, waardoor er een plekje beschikbaar is. Ook werk ik met een wachtlijst. Ik bespreek graag de mogelijkheden met je.

Contact via het formulier

  Of stuur mij een directe e-mail

  Liever een directe e-mail sturen? Stuur dan een e-mail naar info@larabommartini.nl sturen. Over het algemeen heb je binnen 2 werkdagen een reactie van mij per e-mail.

  Mijn fotostudio

  Overige gegevens

  KvK08190960
  BTWNL001947799B13
  Bank: NL61RABO0108759237

  Secured By miniOrange